Nieuws Kempen B&R Bouwgroep start 25ste verjaardag met 25 aanwervingen

B&R Bouwgroep start 25ste verjaardag met 25 aanwervingen

B&R Bouwgroep start 25ste verjaardag met 25 aanwervingen

ARENDONK – B&R Bouwgroep viert dit jaar haar 25 jarig bestaan. Het jubileumjaar is alvast sterk gestart met 25 nieuwe medewerkers die in dienst zijn genomen.

In 1995 slaan Eddy Bruyninckx en Ravago Plastics NV de handen in elkaar en nemen de aandelen over van de NV Hooyberghs, het bedrijf waar Eddy reeds jaren actief was. B&R Bouwgroep is dan een feit en vanaf de overname, tot vandaag nog steeds, wordt er structureel geïnvesteerd  in het continu verbeteren van het bedrijfsproces en de uitbreiding van het bestaand productengamma en diensten. De Kempische Bouwgroep groeide in 25 jaar uit tot een de snelst groeiende bouwondernemingen van België.

Met meer dan 115 aanwervingen in zowel 2018 als 2019 beleefde B&R Bouwgroep recordjaren op het vlak van aanwervingen. In de eerste maand van haar jubileumjaar deed de Kempische maar liefst 25 aanwervingen.

Feest

Nu de Ardendonkse bouwgroep 25 jaar wordt, viert ze dat op 25 april met een groot feest voor alle medewerkers en hun partner. Het wordt een feest waarop collega’s van alle 23 dochterondernemingen samen zullen vieren wat ze als groep gepresteerd hebben over de afgelopen jaren. “Het dak gaat eraf”, zegt het bedrijf in een mededeling en vervolgt: “Nog een geluk dat de B&R Bouwgroep ook een specialist dakwerken huisvest.”

Over B&R Bouwgroep

B&R Bouwgroep, met hoofdkantoor in Arendonk, is één van de snelst groeiende bouwondernemingen van België. De groep telt meer dan 20 bouw gerelateerde bedrijven, verspreid over heel Vlaanderen en biedt werk aan meer dan 850 medewerkers die actief zijn in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hoewel geografische spreiding een belangrijke troef is, blijft de lokale verankering van de groep belangrijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer