Nieuws Kempen Brandle lanceert KMO-webplatform 2.0

Brandle lanceert KMO-webplatform 2.0

Brandle lanceert KMO-webplatform 2.0

BEERSE – Communicatiebureau Brandle lanceert in augustus een nieuwe versie van zijn template-systeem voor het bouwen van websites. Het gaat om een upgrade, waarmee bestaande gebruikers meteen kunnen werken.

“Brandle is vooral gekend voor het bouwen van grote websites op maat” verklaart accountmanager Eric Bollens. “Voor klanten die zelf een informatieve site willen samenstellen, hebben we echter ook al verschillende jaren ons KMO-webplatform ter beschikking. Het is een bijzonder eenvoudig te gebruiken template-structuur, waarmee je op een eenvoudige manier zelf een nette site kan opzetten.”

Dit KMO-webplatform krijgt nu een flinke upgrade. De interface wordt vereenvoudigd zodat het nog gemakkelijker is om het systeem te gebruiken. Daarnaast is er nog meer keuze aan grafische elementen en zijn er ook nieuwe uitbreidingsmogelijkheden toegevoegd.

Alle huidige gebruikers van het systeem zullen de overstap kunnen maken naar versie 2.0. Dat zijn – zoals de naam al aangeeft- hoofdzakelijk KMO’s. Maar ook scholen en andere organisaties maken gebruik van deze budgetvriendelijk manier van webbeheer.

Zoals bij de vorige versie kunnen gebruikers ook steeds rekenen op de technische ondersteuning van de Brandle web-experts als het even niet moest lukken. Wie dat wenst, kan trouwens ook nog steeds zijn site door Brandle laten invullen om daarna op eigen houtje het onderhoud ervan verder te doen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.