Nieuws Kempen Brasserie Flor en Hendrickx Feesten zorgen voor culinair eindejaar

Brasserie Flor en Hendrickx Feesten zorgen voor culinair eindejaar

Brasserie Flor en Hendrickx Feesten zorgen voor culinair eindejaar

TIELEN/BEERSE – Hendrickx Feesten en Brasserie Flor slaan opnieuw de handen in elkaar om in coronatijden toch smakelijke en gezellige momenten aan te bieden. Samen bieden ze tijdens de eindejaarperiode maaltijdboxen aan met culinaire gerechten die aan huis worden geleverd. Eerder dit jaar verzorgden beide horecazaken al samen een zomerbar aan het kasteel van Tielen.

Hendrickx Feesten, in normale tijden aannemer van feesten en cateraar, heeft er al een lastig coronajaar opzitten, net als Brasserie Flor in Beerse. Feesten mochten niet doorgaan, de horeca is voor lange tijd gesloten en ook in de eindejaarperiode blijven de maatregelen strikt om veilig te blijven. Het is duidelijk dat kerstmis dit jaar anders zal zijn dan in andere jaren.

“Dat heeft ons geïnspireerd om het dit jaar als bedrijf ook anders aan te pakken dan anders”, vertelt Kristof Keuppens van Hendrickx Feesten. “Normaal is het al jaren de gewoonte dat wij sluiten met Kerst. Maar nu met corona is alles anders. Bovendien is take out een belangrijke markt op dit moment en dus wilden wij ook iets in die zin doen. Bovendien hadden wij een goede ervaring met Brasserie Flor door de zomerbar die we deze zomer samen hebben gedaan. Dus zijn we allen met onze chefs aan tafel gaan zitten en zo hebben samen een aantal gerechten uitgewerkt.”

In totaal zijn er 5 verschillende formules uitgewerkt waaruit lekkerbekken kunnen kiezen. Er is een viergangenmenu, een vegetarische variant daarvan, een kindermenu, een zeevruchtenschotel met oester en kreeft en een sharing box.

“Eigenlijk heet die de Gaston sharing gastrobox”, weet Kristof Keuppens. “Het is een voorsmaakje van het concept van de nieuwe zaak ‘Gaston’ die in de loop van 2021 zal openen op de Le Bon site in Turnhout en die wordt gehost door Piet-Hein van Spaendonck en Steffi van de Sande, ook al zaakvoerders van Brasserie Flor in Beerse en De Louis te Turnhout.”

De menu’s op bestelling zijn te verkrijgen van 24 december tot en met 1 januari en worden aan huis geleverd in ruime regio rond Tielen en Beerse. Bestellen kan al vanaf 1 december.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer