Brent en Julie nemen Delhaize Kasterlee over Julie De Pelsmaeker en Brent D’Haese zijn de nieuwe zelfstandige uitbaters van Delhaize in Kasterlee. — © Delhaize

Brent en Julie nemen Delhaize Kasterlee over: “Onzekerheid maakte plaats voor vertrouwen”

Voor supermarkt Delhaize in Kasterlee breekt een nieuwe periode aan. De supermarkt opende op donderdag 23 november de deuren met de zelfstandige uitbaters Brent D’Haese en Julie De Pelsmaeker aan het roer.

Brent D’Haese en Julie De Pelsmaeker uit Geel heropenden donderdag als zelfstandige uitbaters de supermarkt Delhaize aan het Binnenpad in Kasterlee. Naast de supermarkt in Kasterlee namen ze ook nog de uitbating van Delhaize in Geel over. Het filiaal in Kasterlee is een van de 128 eigen Delhaize-winkels waarvan de supermarktketen in maart van dit jaar de verzelfstandiging aankondigde.

Vertrouwen

“Ondernemerschap zit in onze genen”, vertellen de kersverse uitbaters. “We zijn jong, enthousiast en gepassioneerd door verse voeding. Een ander belangrijk element is het team met 42 medewerkers. We zien hen echt als het goud van de winkel. Zonder hun talenten en ervaring zou de winkel maar de helft zo veel waard zijn. Toen we onszelf voorstelden, hadden we meteen een goed gevoel. het ziet ernaar uit dat de medewerkers zelf, net als wij trouwens, echt zin hebben in dit nieuwe hoofdstuk.”

Ook Liesbeth Verwimp, adjunct-zaakvoerder van Delhaize in Kasterlee, is er helemaal klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Julie en Brent en leerden zij ons en de supermarkt kennen”, vertelt Liesbeth Verwimp. “De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft ondertussen plaats gemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk.”

Verse producten

De nieuwe uitbaters zijn volgens Delhaize vastberaden om nog meer te focussen op verse producten in alle departementen van de winkel. Zo komt de charcuterietoog opnieuw in eigen beheer. Daarnaast zullen de pistolets en stokbroden in de winkel zelf rijzen en worden ze daarna ter plaatse afgebakken. De afdeling groente en fruit wordt uitgebreid en er verschijnt een sinaasappelpers. In de beenhouwerij wordt vrouwelijk en malser rundsvlees geïntroduceerd. Daarnaast blijven de typische bier- en cadeaumanden beschikbaar.

De openingsuren van Delhaize in Kasterlee blijven voorlopig ongewijzigd. Dit betekent dat de supermarkt op zondag nog altijd de deuren dichthoudt.