Brio Group viert het 10-jarig bestaan in stijl Foto: Brio Group

Brio Group viert het 10-jarig bestaan in stijl

Brio Group vierde op 10 oktober haar 10-jarig bestaan met het indrukwekkende event "Brio sur l'Eau". Het jubileumevent vond plaats in de betoverende setting van Chalet Robinson te Brussel, waar alle partners en leveranciers van Brio Group samenkwamen voor een uitgebreide avond vol inspiratie, netwerken en feestelijkheid.

Brio Group, bekend om haar bevordering van samenwerkingen en partnerships binnen de totaalinterieurbouw, heeft gedurende de afgelopen 10 jaar een significante impact gehad op de sector. Dit event is een eerbetoon aan alle partners en een viering van de vele successen die samen werden behaald.

Peter Vanthienen, Formule Manager bij Brio Group, gaf tijdens het event een inspirerende speech met de focus op ‘customer delighting’. Vanthienen nam de aanwezigen mee op een reis door de toewijding van Brio Group aan het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten en het blijven creëren van buitengewone ervaringen.

Als keynote spreker verwelkomde het event ook Vincent Vermeulen, bekend van de School for Butlers and Hospitality. Vermeulen deelde zijn inzichten over de essentie van gastvrijheid en dienstverlening, en hoe dit kan bijdragen aan het succes van bedrijven in de interieurbouwsector.

Het event bood tevens een uitgelezen kans voor alle genodigden om te netwerken en te interageren met gelijkgestemden uit de branche. Het werd een bruisende avond, gevuld met enthousiasme onder de aanwezigen, waarbij er volop gelegenheid was om samen te proosten op het verleden én de toekomst van Brio Group. #samensterkersamenbeter.