Nieuws Kempen Campervans krijgen toonzaal bij Dicar

Campervans krijgen toonzaal bij Dicar

Campervans krijgen toonzaal bij Dicar

Dicar Motorhomes breidt zijn imperium verder uit met een gloednieuwe toonzaal voor campervans. Binnen het segment van motorhomes is de omgebouwde bestelwagen of campervan aan een opmars bezig. Op de site in Geel opent Dicar nu een aparte toonzaal voor liefhebbers van het meer avontuurlijke aanbod.

Begin 2019 kocht Dicar, het bedrijf van zaakvoerder Dirk Van Eyck, de aanpalende gronden van Hyundai en Bouwcentrum Verboven. Het kon toen zijn oppervlakte uitbreiden van 25.000 naar 63.000 vierkante meter. Het voormalige gebouw van Verboven is volledig vernieuwd, zowel binnen als buiten. “We hebben de buitenkant voorzien van een wrap, en ook binnen staken we alles in een nieuw, avontuurlijk kleedje. Met aangepaste kleuren en decoratie hebben we een toffe setting gecreëerd waarbij je je in het buitenland waant,” vertelt Cloë Van Bael van Dicar.

Campervans in de lift

“De campervan is een multifunctioneel voertuig, en dat speelt zeker mee in zijn populariteit”, zegt Van Bael.  “Het is geschikt voor dagelijks verkeer, ideaal om er op uit te trekken en wordt soms zelfs gebruikt als mobiel kantoor door zelfstandigen. Ze zijn compact, wendbaar en makkelijk te parkeren. Toch bieden ze hetzelfde comfort als dat van een volwaardige motorhome want keuken, zithoek, badkamer en slaapkamer zijn aanwezig.”

Expert en marktleider

Dicar Motorhomes is al meer dan 3 decennia een vaste waarde in de motorhomewereld. Als motorhome expert en marktleider heeft Dicar zich ook gespecialiseerd in de verkoop van campervans. In de nieuwe showroom van 1.400 m2 in Geel, maak je kennis met de 7 grote merken van buscampers. Er staat een aanbod van meer dan 60 stockmodellen. Als je dit wenst, kan je elke campervan aanpassen aan je eigen smaak en behoefte.

Om de toonzaal te bemannen, heeft Dicar het team van de campervans uitgebreid van 1 persoon naar 4 medewerkers. In totaal stelt Dicar Motorhomes in Geel ongeveer 80 mensen te werk. Daarnaast is er nog een showroom in Drongen bij Gent.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Turnhout
Turnhout

Rose Bike kiest voor Kempische technologie

Powershift-technologie overtuigt Duitse fietsenfabrikant De Turnhoutse Classified heeft een samenwerking beet met de Duitse fietsenfabrikant Rose Bike. Vorig jaar lanceerde de… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Kempen
Kempen

Wie koopt de Reflex of de Cobra?

Er komt een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave: Monopoly Discotheken. Op het bord is er plaats voor 22 legendarische discotheken uit het… Lees meer