Nieuws Kempen Candy Factory zet verder in op B2B vanop nieuwe locatie

Candy Factory zet verder in op B2B vanop nieuwe locatie

Candy Factory zet verder in op B2B vanop nieuwe locatie

TURNHOUT – Liefhebbers van Amerikaans snoepgoed zijn aan het juiste adres bij Candy Factory in Turnhout. Na de verhuizing naar een nieuwe, grotere locatie kan de zaak zijn B2B-klanten nog beter bedienen.

Zes jaar geleden opende Candy Factory de deuren aan het Zegeplein in Turnhout. De winkel daar was echter te klein geworden. “Op de nieuwe locatie in de Sint-Antoniusstraat kunnen we grote volumes afnemen”, vertellen zaakvoerders Glenn Luyckx en Gitta Van Tilburg. “We hebben meer opslagruimte en kunnen al eens een pallet bestellen in plaats van enkele dozen.”

Zo kan Candy Factory nog sterker inzetten op haar B2B-luik. “Voortaan kunnen we uit voorraad doorleveren aan krantenwinkels en andere snoepwinkels. We hebben onze contacten in de importwereld en zorgen dat alles in orde is, zoals vertalingen.” De winkel werd aangekleed in een nieuwe popart-huisstijl. Er zijn ook enkele nieuwe items te vinden. “We hebben voortaan een assortiment geschenkartikels, waaronder boodschappentassen en donutknuffels.”

De webshop van Candy Factory doet het zo goed dat Glenn en Gitta hebben getwijfeld of ze wel weer een fysieke winkel zouden openen. “We overwogen om een magazijn te huren en vol in te zetten op online verkoop. Maar we besteden een paar uur per dag aan het voorbereiden van verzendingen. Dan kunnen we ondertussen even goed de winkel open houden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.