Nieuws Kempen Carl Van Dyck nieuwe directeur UNIZO provincie Antwerpen

Carl Van Dyck nieuwe directeur UNIZO provincie Antwerpen

Carl Van Dyck nieuwe directeur UNIZO provincie Antwerpen

Mechelaar Carl Van Dyck (52) wordt de nieuwe UNIZO-directeur voor de provincie Antwerpen. Hij neemt zijn functie effectief op vanaf 16 maart. Met Carl Van Dyck kiest UNIZO voor een manager met veel ervaring op vlak van dienstverlening aan ondernemers.

De master in handels- en financiële wetenschappen komt over van ING, waar hij sinds 2018 directeur was voor de regio Antwerpen-Zuid & Klein-Brabant. Daarvoor was Carl Van Dyck onder meer directeur ledenrelaties bij Voka KvK Mechelen-Kempen en manager bij diverse instellingen in de financiële en hr-wereld.

“Zijn opgebouwde ervaring, zijn communicatieskills en uitgebreide netwerk maken van Carl Van Dyck de aangewezen man om heel wat belangrijke UNIZO-prioriteiten in Vlaanderens grootste provincie te realiseren”, aldus nationaal UNIZO-topman Danny Van Assche.

“We zijn er van overtuigd dat Carl een grote meerwaarde zal betekenen voor de ondernemers in Antwerpen en dat hij hun belangen met hart en ziel zal verdedigen. We kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar zijn komst”, voegt Yves Geboers, voorzitter UNIZO provincie Antwerpen, daar aan toe.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Westerlo
Westerlo

Cool company in Roland-gebouwen

ACB Airco, een groothandel in aircotoestellen, heeft een gedeelte van het vroegere Roland-gebouw in gebruik genomen. Het gebouw stond al… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer