Nieuws Kempen Casa Elise opent mani-pedi-nailspa

Casa Elise opent mani-pedi-nailspa

Casa Elise opent mani-pedi-nailspa

Casa Elise uit Olen heeft pas een gloednieuwe nailspa geopend. Het concept komt overgewaaid uit Amerika, waar hippe dames wekelijks naar de ‘mani-pedi’ gaan om bij te praten met vriendinnen en tegelijk hun voeten en handen laten verzorgen. Vanuit deze visie kreeg Elises nailspa een stijlvolle roze touch, lekker zachte zeteltjes en veel plaats om samen met vriendinnen te ontspannen.

“Het concept is toch vrij uniek in België”, zegt onderneemster Elise Vandoninck. “Hier kunnen 2, 3 of 4 vriendinnen samen naar de nailspa komen voor een extra ontspannende ervaring. Na de verzorging kunnen we de nageltjes met een speciale gellak afwerken. Die blijft langer zitten, en is sterker tegen beschadigingen.” Het concept trekt mensen aan van ver buiten de Kempen. “Ik had bijvoorbeeld al een moeder die met haar twee dochters uit Gent kwam. Het gaat ver buiten de provincie Antwerpen.”

Elise heeft verschillende arrangementen in de nailspa met de gekende Babor-producten. Ook een ontspannende reflexzonemassage is mogelijk, of een peeling. “De basis is altijd een medische pedicure. Ook de omgeving draagt bij tot de ontspannen sfeer. Voor mij moest het hele concept kloppen.” Samen met haar vriend Kristof Van Loy van Concept Factory (dat interieurs voor horecazaken ontwerpt en uitvoert) stelde ze het totaalplaatje samen: het roze wasbakken, de velvet zeteltjes, en de roze tegels en roze muren passen wonderwel bij elkaar, zonder dat het geheel ‘too much’ aanvoelt. Misschien zijn het de groene planten aan het plafond die voor een goede tegenhanger zorgen. “De lampen komen uit Londen, de tegels zijn Italiaans maar worden verkocht bij Gavra in Geel. En Ellen Coenen uit Geel zorgde voor de zachtroze glasgordijnen.”

De start van een nieuw verhaal brengt een positieve vibe in het schoonheidssalon van Elise. Toch is het coronajaar niet zomaar verteerd. “Er zijn  nog veel mensen die wegblijven omdat ze schrik hebben, zeker de risico-patiënten. Veel van mijn vaste klanten zijn 60-plussers. Maar ik was heel blij om terug te mogen starten, hier in Olen en in mijn nieuwe salon in Mol, Rose Skin Therapy. We zijn intussen 5 weken terug aan het werk, en alles gaat prima. We hebben nog nooit een telefoontje gekregen van contacttracers.”

Elise Vandoninck begon 12 jaar geleden in haar ouderlijk huis met een schoonheidssalon, en heeft intussen twee instituten en 6 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Sector
  Onderneming

  Gerelateerde berichten

  Sector
   Onderneming
   Gemeente

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

   Turnhout
   Turnhout

   Zesde overname voor SwimmingMonkey

   SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer