Nieuws Kempen Casello wint publieksprijs VENUEZ hospitality awards

Casello wint publieksprijs VENUEZ hospitality awards

Casello wint publieksprijs VENUEZ hospitality awards

SCHILDE – Deze week zijn de felbegeerde VENUEZ hospitality awards uitgereikt, waarbij horeca-zaken worden bekroond die zich op een bepaalde manier onderscheiden. De publieksprijs ging naar restaurant Casello in Schilde.

De nadruk van de wedstrijd lag dit jaar op innovatie, stijl, goed ondernemerschap, groeipotentieel, prijs-kwaliteit en bovenal: een uitmuntende service. 13 Venuez hospitality awards zijn er uitgereikt. De publieksprijs ging naar Casello aan de Turnhoutsebaan in Schilde.

In de eindbeoordeling staat te lezen: “De winnaar van de publieksprijs is een fine dining restaurant met een heel stijlvolle inrichting. De gebruikte materialen en texturen zijn indrukwekkend, het plaatje klopt, het is slim aangepakt en het is er heel gezellig zitten bij de open haard. Bovendien bevat de menukaart verrassende twists. Kosten noch moeite werden gespaard om van een oude dokterswoning een prachtige venue te maken. De kiezer heeft altijd gelijk.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.