CBS Raamdecoratie Sonja Schellens. Foto: CBS

CBS breidt schilderwerken uit met raamdecoratie in nieuwe showroom

CBS heeft met trots de deuren geopend van haar gloednieuwe showroom in Westerlo. Naast de bekende schilderwerken kunnen bezoekers nu ook kennismaken met een uitgebreide selectie aan raamdecoratie.

“Onze showroom is met zorg ontworpen om bezoekers een heldere en overzichtelijke ervaring te bieden”, zegt Sonja Schellens. “Er heerst een huiselijke sfeer die wordt opgevuld met muur- en raambekleding in verschillende stijlen, materialen en texturen. We streven ernaar om een ruimte te creëren waarin onze klanten zich welkom voelen.”

De showroom biedt een uitgebreide keuze in raamdecoratie, variërend van klassieke gordijnen en rolgordijnen tot geavanceerde jaloezieën en verduisteringssystemen. “We hebben ervoor gezorgd dat onze klanten niet enkel raamdecoratie kunnen ontdekken, maar ook onze verfproducten en specifieke verftechnieken. Door stalen van onze producten samen te brengen in één geheel, krijgen bezoekers direct een goed beeld van hoe verschillende kleuren en stoffen in hun eigen interieur kunnen werken.”