Nieuws Kempen Cevo Market deelt 1.700 kruiwagens uit om verjaardag te vieren

Cevo Market deelt 1.700 kruiwagens uit om verjaardag te vieren

Cevo Market deelt 1.700 kruiwagens uit om verjaardag te vieren

Cevo MarketCevo Market uit Tongerlo heeft zijn 40ste verjaardag gevierd met een opvallende actie. Alle gezinnen uit het dorp mochten zaterdag een gratis kruiwagen met een schop en een zak potgrond komen afhalen. 1.700 kruiwagens gingen de deur uit. “Op die manier wilden we een dikke merci zeggen tegen de mensen die ons mee groot hebben gemaakt”, zegt Martien De Seranno, echtgenote van Frans Celen die de zaak 40 jaar geleden begon.

Het was een grappig gezicht zaterdagochtend in Tongerlo. Zowat het hele dorp leek met een kruiwagen op stap. “Er zijn 2.300 gezinnen in Tongerlo. 1.700 meldden zich aan voor een kruiwagen”, vertelt Martien De Seranno. “1.000 hebben zaterdag hun exemplaar meegekregen, de 700 anderen kregen een bon en verwelkomen we binnenkort voor hun kruiwagen. Het is de eerste keer dat we een dergelijke actie deden en er wordt ontzettend veel over gepraat. Zeer geslaagd dus.”

Nieuw logistiek centrum
Cevo Market groeide in 40 jaar uit tot een grote onafhankelijke bouwmarkt die zich in het centrum van Tongerlo situeert. “We zijn nog altijd een familiaal bedrijf, wat maakt dat we zeer snel en flexibel kunnen omgaan met markttendensen en –evoluties”, aldus bestuurder De Seranno. Het assortiment bestaat uit meer dan 45.000 artikelen en sinds enkele jaren zet het bedrijf ook sterk in op de online verkoop. De webshop telt meer dan 40.000 artikelen. De distributie gebeurt vanuit een industriepand in Olen, maar dat barst uit zijn voegen. Daarom werd zopas een grond van 12.500 m2 aan de Grote Steenweg in Geel gekocht voor de bouw van een nieuw logistiek centrum. “We verwachten dat de bouwwerkzaamheden over een jaar grotendeels achter de rug zullen zijn”, aldus nog De Seranno

Frans Celen en Martien De Seranno zijn eigenaar en bestuurder, maar sinds 2004 is het dagelijks beheer in handen van Kristof Thys. In Tongerlo werkt een 50-tal mensen, in het distributiecentrum in Olen een 10-tal.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer