Nieuws Kempen C&F Plantenadvies realiseert kantoorbeplanting bij Ecover

C&F Plantenadvies realiseert kantoorbeplanting bij Ecover

C&F Plantenadvies realiseert kantoorbeplanting bij Ecover

C&F plantadviesDe specialist in kantoorbeplanting C&F Plantenadvies uit Beerse heeft recent enkele interessante projecten gerealiseerd in de Kempen.

“Bij Ecover in Malle hebben we een volledig nieuwe kantoorbeplanting gerealiseerd”, zegt Yann Libot van C&F Plantenadvies. “Het ging in totaal om zestig plantenbakken die we begin januari hebben geleverd. In het verleden deden zij een beroep op ons voor de huur van plantendecoratie voor evenementen en daar is dit project uit voortgevloeid.”

Eind vorig jaar installeerde C&F Plantenadvies beplanting in de garages van Park Motors en Kia in Turnhout en bij bank- en verzekeringskantoor Finas in Geel. Ook bij Vangeel Wegenbouw in Turnhout zien de kantoren er tegenwoordig fleuriger uit. “Wij installeren de beplanting en werken dan verder met een onderhoudscontract”, legt Yann Libot uit. “In de praktijk komt het erop neer dat wij in principe elke drie weken langskomen om te gieten, zuiver te zetten en meststoffen te geven. Op die manier heeft de klant enkel het profijt van de plantenbakken en niet het werk.”

Veel voordelen
Volgens C&F Plantenadvies heeft een mooie kantoorbeplantingen verschillende voordelen. “Planten zorgen voor een aangename en gezonde werkomgeving. In kantoren met een minder goede luchtkwaliteit gebruiken we planten die de luchtkwaliteit verbeteren. Tegenwoordig heb je ook veel kantoren met betonnen plafonds waar het galmt. Met grotere planten gaan we dat geluid breken. Planten zijn ook imagoverhogend. Ze geven een goede indruk wanneer klanten of leveranciers op bezoek komen.”

C&F Plantenadvies werkt in hoofdzaak voor klanten in de provincie Antwerpen maar trekt ook richting Brussel en Limburg. Het bedrijf maakt deel uit van de Plantrent Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer