Nieuws Kempen Champagne voor duizendste tuinontwerp

Champagne voor duizendste tuinontwerp

Champagne voor duizendste tuinontwerp

tuinarchtectuur wim verrezenDeze week knalden de kurken bij Tuinarchitectuur Wim Verrezen in Westerlo. “Na een telling zijn we er bij uitgekomen dat we aan ons duizendste tuinontwerp werken sinds onze start 27 jaar geleden”, juicht zaakvoerder Wim Verrezen. Het ontwerp is bestemd voor de nieuwe vestiging van de firma Intracto aan Zavelheide in Herentals.

Tuinarchitectuur Verrezen doet meer dan plannen tekenen. “We werken volgens het principe ‘sleutel op de tuinpoort’”, legt Verrezen uit. “Dat betekent dat we zowel de plannen tekenen, de tuin aanleggen en die ook onderhouden.” Daarvoor heeft het bedrijf 15 mensen in dienst.

Mee met de mode
“Een tuin is zoals kleding modegebonden”, vertelt Wim Verrezen, die kan terugblikken op meer dan een kwarteeuw ervaring. “We blijven de trends volgen. Momenteel heb je twee tendensen. Enerzijds de natuurlijke en prairietuinen die weinig onderhoud vragen en anderzijds de minimalistische tuinen met een strakke structuur die aansluiten bij de hedendaagse woningen. De tuinen zijn tegenwoordig ook een stuk kleiner, wat voor ons een bijkomende uitdaging vormt.”

Het bedrijf werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Naast tuinarchitectuur coördineert Pool & House bvba het volledige gebeuren rond de aanleg van zwembaden, zwemvijvers, poolhouses en bijgebouwen. Boomkwekerij Ile Verte levert heel wat planten die worden gebruikt bij de aanleg van tuinen.

Zondag 15 maart is er een infomiddag over tuinontwerp en de bouw van zwembad en zwemvijver. Verplicht inschrijven via het contactformulier op de website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer