Nieuws Kempen Charlotte & Willem voelt nog steeds gevolgen van lockdown

Charlotte & Willem voelt nog steeds gevolgen van lockdown

Charlotte & Willem voelt nog steeds gevolgen van lockdown

TURNHOUT – Lederwarenspeciaalzaak Charlotte & Willem heeft na meer dan een halve eeuw in Antwerpen nu ook een Turnhoutse vestiging in de nieuwe wijk Turnova. Die ging door de coronacrisis in alle stilte open.

“Wij wonen zelf in Vosselaar en staan dagelijks in de file naar Antwerpen”, vertelt Christel Malta, zaakvoerder van Charlotte & Willem. “Mijn dochter Kato is bij in de zaak gekomen. Als jonge mama wou zij liever dicht bij huis werken. Daarom was deze nieuwe winkel in Turnova super interessant voor ons.”

De nieuwe stadswijk Turnova en de bijhorende winkels zouden feestelijk ingehuldigd worden in het weekend van 14 maart. Maar net die vrijdagavond ging België in lockdown. Ondertussen is Charlotte & Willem al enkele maanden open zonder dat er een openingsfeest is geweest. “Het is nog steeds niet wat het zou moeten zijn. Er gelden nog altijd veel beperkingen voor het winkelen. In Antwerpen hebben we maandenlang geen toeristen en zelfs geen klanten van buiten de provincie gezien. Nu we twee vestigingen hebben, twijfelen we om Antwerpen open te houden, zeker als we rekening houden met de hoge huurkosten.”

Charlotte & Willem werd een bekende naam in Antwerpen dankzij de service. “Klanten moeten onze producten kunnen passen, zien, voelen. We geven hen advies en staan hen bij in hun keuze. Op diezelfde manier willen we ook in Turnhout groot worden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer