CHECKMATE GIVE AWAY

Checkmate lanceert give-away voor het goede doel

Event- & stylingbureau Checkmate uit Oud-Turnhout lanceert een warme give-away voor het goede doel. Ze geven namelijk een mega kerstboom van 3m60 weg aan een goed doel! Voor de give-away zoekt Checkmate een (liefst lokale) organisatie die wel wat extra kerstwarmte kan gebruiken.

Elk jaar gaat Checkmate op pad voor kerstprojecten in heel Vlaanderen. Zo kleedt het Oud-Turnhoutse event- & stylingbureau de studio van Q-Music elk jaar aan voor Kerst, organiseren ze een kerstsmarkt in Turnova, kleden ze voor Libelle hele kersthuizen en belevingsbeurzen aan en zorgen ze voor verschillende Kerst-animaties en decoratie in shopping centra van Antwerpen, Sint-Niklaas en Genk. En overal worden deze animaties en decoraties heel warm onthaald door bezoekers, lezeressen en klanten.

Zo kwam het idee om dit jaar ook eens een goed doel te zoeken om er kerstmagie te creëren, want iedereen verdient een mooie Kerstboom om samen van te genieten. De give-away van Checkmate omvat een kwalitatieve kunst-kerstboom van 3m60, maar ook alle lichtjes, kerstballen, decoratie en toebehoren zijn inbegrepen. Het hele pakket heeft een totale waarde van ongeveer 1.000 euro en de winnende organisatie zal er nog jaren van kunnen genieten. Bovendien komt Checkmate de boom persoonlijk plaatsen en decoreren!

Deelnemen is simpel: surf naar de Checkmate Facebook of Instagram-pagina en laat weten welke organisatie Checkmate volgens jou blij kan maken met deze kerstboom. Op dinsdag 5 december wordt een van de organisaties gekozen uit alle warme verhalen en kort daarna zal de boom geplaatst worden.