Nieuws Kempen Cibor neemt nieuwbouw feestelijk in gebruik

Cibor neemt nieuwbouw feestelijk in gebruik

Cibor neemt nieuwbouw feestelijk in gebruik

ciborCibor heeft afgelopen weekend zijn nieuwe vestiging aan de Ambachtsstraat in Meerhout officieel in gebruik genomen. De eigenlijke verhuizing van de Molseweg in Geel naar de nieuwbouw gebeurde al eind vorig jaar. Maar nu zette het bedrijf de deuren open voor klanten, leveranciers, vrienden en buren zodat die kennis konden maken met de moderne faciliteiten. Tegelijk overhandigde zaakvoerder Patrick Peeters een cheque van 3.005 euro aan de Belgische Muco-vereniging.

“Onze firma heeft de jongste jaren een explosieve groei gekend”, zeg Patrick Peeters, zaakvoerder van Cibor. ‘We moesten echt wel uitwijken naar een nieuwere en grotere locatie omdat we nog uitbreiding verwachten. Met het nieuwe pand hebben we nu alle mogelijkheden om onze klanten een nog betere service te verlenen.”

Vier fronten
Cibor is als bedrijf actief op vier fronten, waarvan de voornaamste lekdetectie en betonboringen zijn, maar ook bouwpathologie en hersteltechnieken zitten mee in het aanbod. “Zo heeft ons bedrijf al een aantal zeer speciale projecten gerealiseerd, zoals bijvoorbeeld het verankeren van het Belfort van Mons, het verstevigen en verankeren van de overhangende rotswand in Marche-en-Famenne, het verzagen van de Financietoren en verschillende interventies op het Koninklijk Paleis”, aldus de zaakvoerder.

Speciaal op deze dag overhandigde de firma ook nog een aardig bedrag aan de Belgische Vereniging voor strijd tegen Mucoviscidose. “Eén van onze werkneemsters heeft een dochtertje dat lijdt aan deze verschrikkelijke ziekte. Liever dan cadeaus te ontvangen van onze gasten, hebben we dan ook gevraagd een bedrag over te maken aan de Muco-vereniging, zodat hopelijk snel een goede remedie kan gevonden worden tegen deze veel voorkomende aandoening”, aldus nog Patrick Peeters.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer