LE CIRQUE MAGIC ORGANISEERT AFTER WORK EVENT Foto: ram

Cirque Magic kiest zaal Le Cirq als locatie voor eerste afterwork event

Voor Dorothy De Causemaeker uit Westmalle zijn het spannende weken. Op donderdag 12 oktober organiseert ze voor de eerste keer een afterwork event in zaal Le Cirq in Hoogstraten. “De ambitie is om te groeien en elke editie een verrassing te bieden.”

De 43-jarige Dorothy heeft een verleden in de horeca, maar wil onder de naam Cirque Magic een iets andere richting inslaan. “Ik denk dat de toekomst moeilijk wordt voor veel horecazaken”, legt Dorothy De Causemaeker uit. “Het publiek kiest steeds vaker voor pop-up concepten. Daarom heb ik besloten om daarop in te spelen, met als eerste idee een afterwork event. Op zoek naar een geschikte locatie kwam ik bij Le Cirq in Hoogstraten uit. Het is een mooie zaal en daar hebben vroeger al aftwerworkparty’s plaatsgevonden. Overigens had ik de naam Cirque Magic al bedacht nog voor ik wist dat Le Cirq de plaats van het gebeuren ging worden.”

“In de zaal is plaats voor 500 personen. Het zou mooi zijn als het uitverkocht is, maar omdat het de eerste keer is ben ik ook realistisch. Het geeft wel een goed gevoel dat het evenement op Facebook al 450 geïnteresseerden heeft. De VIP-ruimte komt op het balkon, op het podium staat een groot ledscherm. DJ Jan V. zorgt voor de muziek en als speciale attractie zetten we een popcornmachine. Met een afterwork op donderdag hoop ik dat veel mensen tussen de 30 en 50 jaar afkomen. Vrijdag is de populairste thuiswerkdag, dat speelt misschien ook in ons voordeel.”

Andere plekken

Wie op 12 oktober geen tijd heeft, krijgt een nieuwe kans op donderdag 18 april. “Dan vindt opnieuw een afterwork event plaats”, vertelt Dorothy. “De bedoeling is om in de toekomst ook andere plekken te kiezen. Elke editie kan een beetje verder bouwen op de vorige. Cirque Magic heeft de ambitie om te groeien, en het publiek elke editie iets nieuw of verrassend te bieden.”

Info: http://www.cirquemagic.be