Nieuws Kempen Claes Interieur investeert 1,5 miljoen in nieuwbouw

Claes Interieur investeert 1,5 miljoen in nieuwbouw

Claes Interieur investeert 1,5 miljoen in nieuwbouw

Vlnr: Tom, Paul en Nick Claes.

Vlnr: Tom, Paul en Nick Claes.

Claes Interieur heeft zijn nieuwe showroom geopend op de KMO-zone Mariëndal in Mol. Twee jaar geleden nam het familiebedrijf, dat wordt gerund door vader Paul en zonen Tom en Nick Claes, op dezelfde locatie al zijn nieuwe werkplaats in gebruik. De onderneming investeerde 1,5 miljoen in de nieuwbouw.

In de nieuwe showroom kunnen de klanten kennismaken met vijf keukenopstellingen, zowel landelijk als modern, en krijgen die voorbeelden te zien van een badkamer en bureauruimtes. “Onze huidige showroom is drie keer groter dan de vorige, het atelier wel vijf keer groter”, zeggen vader en zonen Claes.

Vooral particulier
Claes Interieur specialiseert zich in maatwerk, in hoofdzaak voor de particuliere markt. Alle productie, inclusief het lakwerk, gebeurt in eigen huis waardoor het bedrijf zich flexibel kan opstellen tegenover zijn klanten. De CNC-gestuurde machines worden alle bediend vanuit hetzelfde kantoor waardoor goed het overzicht kan worden bewaard. Klanten komen vooral aankloppen voor keukens maar meer en meer mensen doen een beroep op Claes Interieur voor totaalprojecten. Vader Paul en zoon Nick zijn gediplomeerde interieurarchitecten, wat maakt dat ze klanten een meerwaarde kunnen bieden.

Claes Interieur heeft vijf mensen in dienst en verzorgt zelf de plaatsingen. De klanten situeren zich vooral in de Kempen met sporadische uitschieters richting Hasselt, Antwerpen en de kust.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer