Nieuws Kempen Claessen Cleaning krijgt (tijdelijk) nieuwe naam

Claessen Cleaning krijgt (tijdelijk) nieuwe naam

Claessen Cleaning krijgt (tijdelijk) nieuwe naam

Claessen Cleaning uit Retie heeft zich ten volle overgegeven aan de EK-gekte. Het team van schoonmakers heeft de nodige aanpassingen gedaan om het nationale voetbalteam aan te moedigen. Het bedrijf wijzigde zelfs tijdelijk haar naam: Claessen Cleaning heet de komende weken Belgium Cleaning.

“We zijn helemaal gek van het komende EK voetbal, en daarom hebben we gedurende het hele EK onze naam veranderd van Claessen Cleaning naar Belgium Cleaning”, zegt zaakvoerder Glenn Claessen. Zijn groene glazenwassers worden de volgende weken De Rode Ruitenwassers. En het schoonmaakbedrijf heeft nog veel meer over om voor de nationale voetbalploeg te supporteren.

Werkt da proper af!

“Al onze 8 werkbussen krijgen een aangepaste belettering met een nieuwe slagzin. Nu gaan we even voor ‘Go devils, werkt da proper af’. De ¬†knalgroene tenue’s die onze medewerkers normaal dragen, worden nu even ingeruild voor rode uiteraard.”

En dan zijn er nog de stofzuigers, die bij Claessen de ‘Klaasjes’ heten. “Ze kregen voor de gelegenheid duivelshorentjes. En we hebben ook Luc Accu – naar die ene fantastische voetballer – zoals we vanaf nu onze stofzuiger op batterijen noemen.”

Of de acties van Claessen Cleaning effect gaan hebben, kunnen we vanaf vrijdag volgen, en dat een maand lang.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer