Nieuws Kempen Claessen Cleaning telt 50.000 euro neer voor osmose 2.0

Claessen Cleaning telt 50.000 euro neer voor osmose 2.0

Claessen Cleaning telt 50.000 euro neer voor osmose 2.0

Met een nieuw osmosetoestel, geïnstalleerd in een nieuwe wagen, is schoonmaakbedrijf Claessen Cleaning uit Retie klaar om verder te blijven groeien. “De combi kostte 50.000 euro, een grote investering voor ons”, zegt zaakvoerder Glenn Claessen.

Grote schoonmaak-projecten

Met de aankoop reageert Claessen Cleaning op de groeiende vraag naar grote schoonmaakprojecten, zoals van showrooms en residenties. Belangrijke klanten zijn onder meer LBS Blokhutten in Dessel, de nieuwe stadswijk Turnova in Turnhout en particulieren en bedrijven met zonnepanelen. “We hadden nood aan een beter osmosetoestel zodat we ook die werken veilig, schoon en vlot kunnen afwerken”, legt Glenn Claessen uit. Hij runt de zaak samen met zijn vriendin Ellen. “Met ladders is het nu eenmaal gevaarlijker en gaat het langzamer.”

Demonstratie

Claessen Cleaning demonstreert het nieuwe toestel op zondag 29 september tijdens dorpsfestijn Krik Krak in Retie. “Het vorige toestel gebruikte 1 filter, hier zitten er een stuk of tien in. Daardoor werkt het 1.000 keer zuiverder. Het water dat achterblijft op de ramen is dus zuiver, we hoeven er niet nog een tweede keer over te gaan.” Er hangt wel een stevig prijskaartje aan de machine vast. “25.000 euro voor het toestel en nog eens evenveel voor een nieuwe wagen: een grote investering voor ons.”

Amper 2 jaar na de oprichting heeft Claessen Cleaning ondertussen 2 glazenwassers en 4 poetsdames in dienst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.