Nieuws Kempen Clic Toys uit Wuustwezel maakt winkelkarren Colruyt Coronaproof

Clic Toys uit Wuustwezel maakt winkelkarren Colruyt Coronaproof

Clic Toys uit Wuustwezel maakt winkelkarren Colruyt Coronaproof

WUUSTWEZEL – Supermarktketen Colruyt bezorgt al haar klanten een gratis set Clipeez. Daarmee kunnen die klanten winkelen zonder direct contact te maken met het handvat van de winkelkar. In totaal gaat Colruyt 6 miljoen sets verdelen. Die worden geleverd door speelgoedfabrikant Clics Toys uit Wuustwezel.

Tijdens de zoektocht naar een efficiënte manier om winkelkarren te ontsmetten, vond Colruyt een goede partner in Clics Toys uit Wuustwezel. De speelgoedfabrikant ontwikkelde een handig hulpmiddel om contact met de winkelkar te vermijden: Clipeez. Dat zijn afneembare en herbruikbare handvaten die klanten makkelijk op het handvat van hun winkelkar kunnen klikken zodat ze de kar niet hoeven aan te raken. Na het winkelbezoek klikken de handvaten weer even makkelijk van de winkelkar.

Handvaten als nieuwe normaal

Geert Gillis, regiodirecteur Colruyt Laagste Prijzen: “Onze medewerkers die aan de inkom van onze winkels de winkelkarren ontsmetten, starten vandaag met het uitdelen van de handvaten aan onze klanten. In een later stadium plaatsen we in alle winkels hygiënepunten met een handpomp en spuitbussen waar klanten hun handen en winkelkar kunnen ontsmetten wanneer ze hun handvaten niet bijhebben. Zo kunnen de medewerkers die vandaag de winkelkarren ontsmetten, opnieuw meewerken in de winkels.”

Na gebruik leggen klanten de Clipeez in hun wagen of fietstas, klaar voor het volgende winkelbezoek. Wie dat wil, kan de handvaten reinigen in de afwasmachine of met water en vloeibare zeep. Geert Gillis: “Klanten kunnen de handvaten in hun herbruikbare boodschappentas bewaren, dan hebben ze die altijd bij de hand. De handvaten zijn een praktisch hulpmiddel dat deel zal uitmaken van het nieuwe normaal.”

Colruyt doet de verdeling van de 6 miljoen sets gratis handvaten regio per regio. “Vandaag starten we in 4 regio’s, goed voor 30 winkels. Tegen eind juli hebben alle klanten hun set Clipeez ontvangen“, aldus Geert Gillis.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.