Nieuws Kempen Club 16 blij met nominatie Sunrise en Sunset Festival

Club 16 blij met nominatie Sunrise en Sunset Festival

Club 16 blij met nominatie Sunrise en Sunset Festival

foto: GVA

foto: GVA

Sunrise en Sunsetfestival, georganiseerd in Domein De Lilse Bergen in Lille, werden genomineerd voor de European Festival Awards in de categorie “medium sized festival”. Communicatiebureau Club 16, dat de marketing en pr van beide festivals verzorgt, is daar erg blij mee. Alle communicatie-inspanningen, vooral rond de crisiscommunicatie tijdens het faillissement van het festival eerder dit jaar, wierpen hun vruchten af.

„Club 16 (Herentals) verzorgde de crisiscommunicatie tijdens het faillissement van het Sunrise festival vlak voor het festivalweekend in mei van dit jaar en tijdens de doorstart”, licht Danny Vermeijen toe. „In een respectvolle samenwerking met alle media slaagden we in een hele objectieve berichtgeving, wat mee aan de basis lag van een vlotte doorstart en nieuwe investeerders. Het traject was wel niet altijd even makkelijk. Er kroop heel wat tijd in gesprekken met juristen over wat wel en wat niet te vertellen en vooral wanneer wel of niet, maar het resultaat was er wel. We slaagden erin om in de verschillende media een positieve beeldvorming rond het festival te creëren en brachten met een gerichte actie 500 jongeren als ambassador van het festival bijeen. Dit krachtige “wij-gevoel” bij de bezoekers van het festival droeg zeker bij tot de erkenning van beide festivals.

De awards worden jaarlijks in januari uitgereikt tijdens de Eurosonic Conferentie in Nederland en zijn een organisatie van YOUROPE (European Festival Association) en Virtual Festivals Europe. Het is een erkenning voor de beste Europese festivals die werden georganiseerd in het afgelopen kalenderjaar 2014 met heeft als doel om de grote diversiteit van deze festivals te stimuleren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer