CMC BVBA

CMC (Dessel) neemt SCS Computers (Arendonk) over

CMC uit Dessel, sinds 1997 gespecialiseerd in telecom en IT, heeft SCS Computers uit Arendonk overgenomen. De 5 medewerkers van SCS verhuizen van Arendonk naar Dessel. Zaakvoerder Patrick Dubois van SCS blijft aan boord.

SCS Computers besloot 2 jaar geleden om zich exclusief toe te leggen op de B2B-markt. Het bedrijf specialiseert zich in tailormade IT-oplossingen voor ondernemingen. Specifieke softwareontwikkeling vanuit het programma FileMaker en end-to-end cloud toepassingen zijn hun belangrijkste specialisaties.

“Telecom evolueert meer en meer naar IT”, legt zaakvoerder Tom Dillen van CMC uit. “SCS zit sinds het begin op de trein van het cloud verhaal en heeft ondertussen een cruciale ervaring en geschiedenis opgebouwd. Die kennis halen we nu mee in huis bij CMC.”

Naast de winkel aan de Turnhoutsebaan in Dessel is CMC al jaren Exclusief Proximus Partner B2B. Bij CMC werken 11 mensen. “We gaan nu volledig voor een synergie door van beide bedrijven de grootste sterktes te combineren”, aldus nog Tom Dillen. De naam SCS Computers zal verder blijven bestaan.