CMC neemt TFE over Erik Bosmans (TFE ICT) en Tom Dillen (CMC). Foto: CMC

CMC groeit dankzij overname TFE ICT

Het Desselse CMC kondigt de strategische overname aan van TFE ICT uit Kasterlee. Hiermee verbetert en verbreedt CMC haar dienstverlening.

“We verwelkomen het getalenteerde team van TFE ICT uit Kasterlee in onze CMC-familie. De toevoeging van het TFE ICT-team brengt nieuwe vaardigheden in ons bedrijf en zal onze positie in de markt versterken”, luidt het bij CMC.

CMC werd opgericht in 1998 en is gespecialiseerd in netwerkbeheer. Met IT- en telecomdiensten begeleidt de Desselse onderneming bedrijven in hun digitale transformatie. Door de toenemende vraag naar security-oplossingen was er nood aan een uitbreiding van de capaciteit en kennis op dit domein. CMC heeft hiervoor een oplossing gevonden, namelijk de overname van het Kastelse TFE ICT. Met meer dan 20 jaar ervaring beschikt het TFE ICT-team over heel wat expertise op het vlak van netwerkbeheer en vooral ook security.

Alle personeelsleden van TFE ICT verhuizen naar de vestiging van CMC aan Turnhoutsebaan 151 in Dessel. Hierdoor kunnen klanten blijven rekenen op hun vertrouwde contactpersonen.