Nieuws Kempen Co-Works! verwelkomt eerste flexwerker

Co-Works! verwelkomt eerste flexwerker

Co-Works! verwelkomt eerste flexwerker

GEEL – De coworkingspace in de kantoren van communicatiebureau C-Works! in Geel mocht onlangs haar eerste flexwerker ontvangen. Private recruiter Charis Bongers van de startup CLBR Consulting maakt er regelmatig gebruik van een flexibele werkplek en de vergaderzaal.  Vooral de flexibiliteit, de ligging en de familiale sfeer deden Charis kiezen voor Co-Works.

In maart verhuisde communicatiebureau C-Works! naar het nieuwe kantoor in de Geelse Stationsstraat. “We hebben zelf vijf medewerkers, maar er was in het gebouw nog ruimte voor enkele extra mensen. Deze stellen we onder de noemer Co-Works! open voor startende ondernemers, telewerkers en freelancers.”, vertelt project manager Elise Vangeel. “Aanvankelijk zouden we in april al starten met het aanbieden van flexibele werkplekken, maar het coronavirus heeft helaas wat roet in het eten gegooid. Inmiddels zijn we wel opgestart en hebben we onze eerste coworkers mogen ontvangen.”

Bar d’Office

Co-Works! werkt onder de vlag van Bar d’Office, een organisatie die 35 coworkinglocaties aanbiedt in heel België. “Geel was nog een blinde vlek in het netwerk”, weet Elise Vangeel. “Ook al is er nog wat terughoudendheid omwille van de coronamaatregelen, toch merken we dat er heel wat interesse is. Niet alleen voor de coworkingspace, maar ook voor het gebruik van onze vergaderzalen. We hebben inmiddels ook al een aantal mensen mogen verwelkomen die een dagje gratis kwamen testen.”

Locatie voor sollicitatiegesprekken

De eerste coworkster in Geel is Charis Bongers van CLBR consulting uit Wilrijk. Zij ondersteunt ondernemers en bedrijven op vlak van HR en recruitment en werkt als private recruiter in opdracht van onder meer bouwbedrijven, accountancykantoren, logistieke bedrijven en schoonmaakbedrijven in de provincie Antwerpen. “Ik probeer de gesprekken met kandidaten zo dicht mogelijk bij hun woonplaats te doen, om de drempel zo laag mogelijk te houden”, legt Charis uit. “En dan is een coworkingspace de ideale oplossing. In Antwerpen werk ik vanuit The Brain Embassy, in Schilde bij WAT Office en in de Kempen bij Co-Works.”

Eenmanszaak en toch collega’s

In een coworkingspace kan je gebruik maken van de nodige faciliteiten, maar je ontmoet ook andere ondernemende en creatieve mensen.  “Door de familiale sfeer, flexibiliteit en vriendelijkheid was ik meteen verkocht”, vertelt Charis. “Als ondernemer voel je je soms alleen en door te co-worken los je dat voor een stuk op. Soms is er geen tijd om een uitgebreid praatje te doen, maar door de aanwezigheid van anderen rondom je, voel je jezelf niet alleen”.

Co-Works! heeft 5 flexibele werkplekken ter beschikking. Deze kunnen per dagdeel gehuurd worden of via een maandelijks abonnement. Er kan ook gebruik gemaakt worden van 2 vergaderzalen van 5 tot 10 personen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.