CODIPACK afbraak Jonas Imberechts, Walter Imberechts en Lotte Imberechts bij de start van de afbraakwerken. Foto: Codipack

Codipack breidt de vestiging in Olen fors uit

OLEN – Bij Codipack zijn, in functie van een grote uitbreiding, afbraakwerken gestart aan de vestiging in Olen. Een polyvalente nieuwbouw van 6.000 vierkante meter zal een aanzienlijke uitbreiding betekenen voor de magazijnen, technische ruimte en burelen.

Bij Codipack, een toonaangevende leverancier van industriële codeer- en etiketteersystemen, staat een flinke uitbreiding op stapel. Op de vestiging in Olen wordt naast de bestaande gebouwen een polyvalente, groene en duurzame nieuwbouw opgetrokken van 6.000 vierkante meter. De nieuwbouw zal naar verwachting tegen het einde van het jaar klaar zijn. Tijdens de werken blijft Codipack operationeel en er zal getracht worden om de impact op de omgeving tot een minimum te beperken.

De uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor Codipack, dat de toekomst enthousiast tegemoet kijkt. Met de nieuwbouw zal het Olense bedrijf zich naar eigen zeggen nog beter kunnen richten op de behoeften van de klanten en ook de positie als marktleider versterken. De uitbreiding van de vestiging in Olen zal ook extra werkgelegenheid creëren in de regio. Daarom is Codipack de zoektocht gestart naar nieuw personeel.

Info: https://www.codipack.com/vacatures/