Nieuws Kempen Codipack Group floreert en werft aan

Codipack Group floreert en werft aan

Codipack Group floreert en werft aan

OLEN – Zelfs in deze moeilijke tijden groeit Codipack in Olen. Meer nog, momenteel zoekt het bedrijf collega’s om haar team te versterken.

Eind februari, toen de eerste coronagolf eraan kwam, hielden veel bedrijven hun hart vast. Zo ook Codipack Group. Al snel werd echter duidelijk dat deze periode ook opportuniteiten biedt. Walter Imberechts, CEO van Codipack Group: ‘De sterkte van Codipack is dat we actief zijn in quasi alle sectoren, van de drankenindustrie tot pharmaceutica, van chemie tot de metaalindustrie. Vooral de voedingsindustrie en e-commerce hebben een boost gekend, en laat Codipack nu net in deze sectoren sterk vertegenwoordigd zijn.’

Dat Codipack het goed doet, is zo gek nog niet als je weet dat werkelijk op alles wat je koopt een code staat: op het breekbare eitje dat je als ontbijt eet, het flesje bier dat je met vrienden drinkt, het doosje medicatie om je verkoudheid te bestrijden. Etiketteren en coderen is niet meer weg te denken uit ons leven. Zelfs niet op het pakketje dat je zonet online bestelde als op een pallet bakstenen als je je huis bouwt.

Codipack is zelfs zo sterk gegroeid dat het haar personeelsbestand in 2020 al heeft uitgebreid met 6 procent. Tegen het einde van het jaar zelfs met 10%. Op dit moment zoekt het bedrijf nog sales collega’s en technici.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer