242802086_4435879049781395_5183003432473435947_n

Coolio International komt in handen van Heylen Group en Creative Cooling Group

Heylen Group en Creative Cooling Group nemen Coolio International (The Display Cooling Company) uit Antwerpen over en versterken hiermee het bedrijfsportfolio van Heylen Group in het marktsegment van de promotionele coolers. Concreet betekent dit dat het bekende Coolio-merk voortaan deel uitmaakt van Creative Cooling Group in Herentals.

Heylen Group en Creative Cooling Group nemen Coolio International (The Display Cooling  Company ) uit Antwerpen over en versterken hiermee het bedrijfsportfolio van Heylen Group in het marktsegment van de promotionele coolers. Concreet betekent dit dat het bekende Coolio-merk voortaan deel uitmaakt van Creative Cooling Group in Herentals.

Creative Cooling Group met productie in Herentals heeft klare ambities om alle merken van zijn gepersonaliseerde gebruiksklare displaykoelers onder de Creative Cooling Group-paraplu prominenter en wereldwijd in de markt te zetten. De acquisitie van Coolio is hierin een weloverwogen stap. “Een stap die past binnen de ambities van Heylen Group en dus ook van Creative Cooling Group om verder te groeien binnen het marktsegment van de promotionele coolers en -freezers”, zegt André Martens, CEO van Creative Cooling Group. “Met een doordacht productaanbod en een sterke fysieke salesaanwezigheid op de verschillende markten, willen we doorstoten naar Centraal-, Oost- en Zuid-Europa en zelfs wereldwijd. Dit alles met een getalenteerd en gepassioneerd team dat eenzelfde visie deelt over de promotionele koelsector.”

Het Coolio-team verhuist naar The Cool Factory, de uitvalsbasis van Creative Cooling Group in de fraai opgeknapte oude legerloodsen naast de Lierseweg in Herentals. “Helemaal klaar om focus te houden op innovatieve oplossingen voor promotionele coolers en op de best mogelijke diensten voor onze klanten”, bevestigt Katrien Seuntjens, Inside Sales & Marketing Coördinator.