Nieuws Kempen Corona geeft Terranovus vliegende start

Corona geeft Terranovus vliegende start

foto: Terranovus

Corona geeft Terranovus vliegende start

HEIST-OP-DEN-BERG/ARENDONK  – De een zijn dood, is de ander zijn brood. Zo blijkt in tijden van corona het doden van bacillen een lucratieve bezigheid. Terranovus, dat eind vorig jaar is opgestart, heeft het deze dagen bijzonder druk en zoekt bijkomende freelance medewerkers.

Terranovus Cleaning Solutions houdt zich bezig met dieptereiniging van woningen, kantoren en andere binnenruimtes. “We desinfecteren de ruimte”, stelt zaakvoerster Marijke Van Leuven. “Dat kan gaan over matrassen, vloerbekleding en dergelijke meer. Ook traplopers kunnen wij behandelen, zonder dat die weggehaald moeten worden, wat natuurlijk wel handig is. Zo helpen wij bijvoorbeeld mensen die studentenhuizen verhuren, of die aan expats verhuren. Ook hotels doen een beroep op ons.”

Door verhoogde aandacht voor een smetvrije omgeving vanwege het coronavirus is het aantal aanvragen bij Terranovus fel gestegen. Het jonge bedrijf zoekt al versterking. “We hebben plaats voor enkele zzp’ers, zoals dat heet: zelfstandigen zonder personeel. Die kunnen ons versterken bij onze opdrachten, of bij de verkoop van reinigingsmachines, want dat doen wij ook.”, luidt het.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer