Nieuws Kempen Corsendonk Viane renoveert volledige verdieping

Corsendonk Viane renoveert volledige verdieping

Corsendonk Viane renoveert volledige verdieping

corsendonk vianeZakenhotel Corsendonk Viane in Turnhout heeft de volledige derde verdieping gerenoveerd. Het gaat om 24 kamers die een nieuwe inrichting kregen. “Ze hebben nu een mooie, modernere uitstraling en bieden meer comfort”, zegt Bieke Buyens, sales & marketing bij Corsendonk Hotels & Clubs.

Vorig jaar werd ook al de benedenverdieping gerenoveerd: de bar, de receptie, de ontbijtruimte en de lobby. Nu zijn dus de eerste kamers klaar. Na de zomer wordt gestart met de bovenste verdieping, die twaalf kamers telt. In 2016 en 2017 komen telkens nog eens 24 kamers aan de beurt zodat over twee jaar alle 84 kamers zijn vernieuwd.

Zakelijk cliënteel
Het hotel draait tijdens de week bijna volledig op een zakencliënteel. “Grotendeels van bedrijven uit Turnhout en omgeving”, weet Bieke Buyens. “De ondernemingen vroegen een hoger comfort voor hun gasten en dat leidde tot deze vernieuwingsoperatie.” Om een nog hogere standaard aan te bieden, kondigde Corsendonk Hotels & Clubs eerder al de bouw aan van een 4-sterrenhotel in het Turnova-project aan de Grote Markt in Turnhout. “Hiervan verwachten we de opening over drie tot vier jaar”, voorspelt Buyens.

Geïnteresseerden zijn maandag 15 juni vanaf 19 uur welkom om kennis te maken met de vernieuwde kamers in Corsendonk Viane. Graag een seintje vooraf via buyens@corsendonkhotels.com.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer