Nieuws Kempen Cosy in de Corbiestraat

Cosy in de Corbiestraat

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In samenwerking met de horeca-uitbaters creëerde het met de nodige aankleding een gezellige zuiderse sfeer. Een petanqueterrein en fontein op het Santo Tomasplein maken het plaatje compleet.

Vorige zomer werd het horecagedeelte van de Corbiestraat al verkeersvrij en kregen de horeca-uitbaters de kans om grotere terrassen te plaatsen. “Na een evaluatie van afgelopen zomermaanden trekken we deze lijn door, maar zorgen we voor extra sfeer en aankleding. De ontsluiting van het Rondplein blijft verlopen zoals vorig jaar, waarbij we ook het Rondplein sfeervol en kleurrijk aankleden. De nodige verkeerssignalisatie en –barrières voor de aangepaste verkeersstromen integreren we maximaal met de sfeervolle aankleding”, klinkt het bij gemeente Mol.

Met toegangspoorten die doen denken aan een Zuid-Frans of een Spaans dorpje zet de gemeente een zuiderse toon. Voetgangers en fietsers blijven in de Corbiestraat welkom. ” ’s Avonds ontsteken we de sfeerverlichting, die nu een pak uitgebreider is in vergelijking met vorig jaar. In combinatie met de kleurrijke herbruikbare vlaggetjes creëren we zo een unieke sfeer. Ook de horeca-uitbaters leveren een inspanning door hun terras gepast aan te kleden.”

Het gemeentebestuur heeft de decoratie en aankleding aangekocht, om de Corbiestraat en het Rondplein de komende terrasseizoenen op een duurzame manier opnieuw in een uitnodigend jasje steken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer