Nieuws Kempen Cuisine Catering trekt naar de Parklaan

Cuisine Catering trekt naar de Parklaan

Cuisine Catering trekt naar de Parklaan

cuisine cateringCuisine Catering, het bedrijfje van Bram Gers, neemt later dit jaar zijn intrek in het bedrijvencentrum aan de Parklaan in Turnhout waar vroeger Concordia Mail was gehuisvest. De jonge zaakvoerder huurt er een unit, waarin hij nu een professionele keuken en ontvangstruimte laat installeren.

Het gaat snel voor de ambitieuze cateraar. Nog maar van januari van dit jaar is hij voltijds actief met zijn cateringbedrijfje en nu al moet hij op zoek naar een groter pand. Tot dusver werkte hij vanuit een productieruimte in Beerse, maar die werd te klein. “Ik heb een unit van zo’n 400 vierkante meter gehuurd aan de Parklaan in Turnhout”, laat hij weten. “Ik heb meer ruimte nodig, niet alleen als productieruimte maar ik ga er ook een ontvangstruimte creëren waar ik klanten ontvang, workshops en (wijn)degustaties ga organiseren. Op de site zelf zijn nog enkele andere bedrijven actief en die ga ik uitnodigen om ’s middags te komen lunchen.”

Cuisine Catering heeft inmiddels het Kasteel van Oostmalle toegevoegd aan de lijst met partnerlocaties. Daar verzorgde Bram onlangs een groot feest. Bij dergelijke organisaties doet de jonge ondernemer een beroep op freelance medewerkers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer