Nieuws Kempen Dacon ECP kiest Geel voor Belgische vestiging

Dacon ECP kiest Geel voor Belgische vestiging

Dacon ECP kiest Geel voor Belgische vestiging

20150504_084449Het Nederlandse bedrijf Dacon ECP heeft gekozen voor een nieuwe vestiging in het Technologiehuis in Geel om Vlaanderen te bedienen op het vlak van industriële automatisatie. Het doel is om met eenzelfde visie het succes in Nederland door te trekken naar België.

Dacon ECP is al 17 jaar actief in het Nederlandse Oss en ontwikkelt software voor industriële toepassingen. “Met één van de drie aandeelhouders, een Belg woonachtig in Limburg, werd al langer met het idee gespeeld om een extra kantoor te openen in België”, vertelt Astrid Peeters, Operations Manager bij Dacon ECP. Die nieuwe vestiging werd gevonden in het Technologiehuis in Geel.

Veel potentieel
“We hebben specifiek gezocht naar een locatie van waaruit we Limburg, de Kempen en Antwerpen kunnen bedienen. Er is in deze regio nog heel wat potentieel aanwezig”, gaat Peeters verder. “Er zijn tal van productiesites gevestigd waar de nood bestaat aan industriële automatisatie en voortdurende upgrades van installaties en machines.”

Dacon België wil zich volledig focussen op zijn core business. “We willen met onze betrokken medewerkers langdurige relaties opbouwen met klanten voor wie het automatiseren van processen een succesvolle investering moet blijken. In het Technologiehuis kunnen we een beroep doen op verschillende diensten die ons heel wat tijd besparen, zoals het onthaal, telefoondienst en vergaderruimtes. Alles is voorzien en er heerst een grote flexibiliteit. De ideale uitvalsbasis.” Dacon ECP heeft in Oss en Geel zo’n 30 mensen in dienst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer