Nieuws Kempen DAF Trucks verhoogt productie en trekt 190 extra medewerkers aan

DAF Trucks verhoogt productie en trekt 190 extra medewerkers aan

DAF Trucks verhoogt productie en trekt 190 extra medewerkers aan

WESTERLO/EINDHOVEN –  DAF Trucks wil vanaf oktober de productie van vrachtwagens verhogen van 160 naar 180 per dag. De productieverhoging betekent dat er in de vestiging van Oevel (Westerlo) plaats is voor 120 extra werknemers.

Stilaan komt DAF Trucks weer bij het productieaantal van voor de coronacrisis. Toen kwamen er per dag zo’n 200 nieuwe trucks uit de fabriek.

Midden maart zag ook DAF Trucks zich genoodzaakt om de productie tijdelijk helemaal stil te leggen. Dat trof ook de fabriek in Oevel waar assen en cabines worden gemaakt, die verder in Eindhoven worden geassembleerd. Sinds midden april zijn de fabrieken stilletjes weer opgestart, enkele weken later was de productie al opgedreven naar 100 trucks per dag. Vanaf oktober gaat het verder omhoog naar in totaal 180 vrachtwagens per dag.

“De vooruitzichten zijn stilaan weer goed dankzij een gevulde orderportefeuille”, liet de directie aan het personeel weten. DAF zal daarom 190 extra personeelsleden aantrekken. Er is plaats voor 70 nieuwe medewerkers in Eindhoven en 120 voor de cabine- en assenfabriek in Oevel.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer