Nieuws Kempen Dag en Nacht van de Paardenkracht weer op de agenda

Dag en Nacht van de Paardenkracht weer op de agenda

Foto: Facebook

Dag en Nacht van de Paardenkracht weer op de agenda

Op zaterdag 2 oktober organiseert de Lions Club Mol-Geel haar tweede editie van de ‘Dag en Nacht van de Paardenkracht’. De Kempische serviceclub heeft de editie van 2020 moeten cancellen om de gekende reden, maar ziet nu opnieuw een kans om verschillende sociale doelen in de regio financieel te kunnen steunen. Het event zal plaatsvinden in en rond Domein De Vesten in Laakdal.

“De editie van dit jaar zal opnieuw in het teken staan van netwerking tussen ondernemers en dit zowel tijdens het dagprogramma als het avondprogramma”, aldus de organisatie. Overdag staat er een rondrit – de “Lakevalley Trophy” – voor old- en youngtimers en exclusieve wagens op de agenda. De rit van 75 brengt deelnemers naar mooie plekjes in de Kempen. Daarna is er een “Cars & Coffee” voor alle autoliefhebbers. Hiervoor zijn de 3 parkings rond Domein De Vesten opengesteld voor iedereen die wil komen kijken.

In 2019 organiseerde de serviceclub dit event voor de eerste keer, nadat het 20 succesvolle edities van de Dag van het Paard, een wandeltocht voor paarden en koetsen, op het Zilvermeer in Mol had afgewerkt. De switch naar de autosport werd goed gesmaakt in de Kempen in 2019.

Lions Mol-Geel wil met het event mensen helpen die het door de coronacrisis financieel en sociaal moeilijker dan ooit hebben om zich te handhaven in de maatschappij. Onder de begunstigde verenigingen zijn MIN Mol, MIN Geel, Welzijnsschakel Olen, Welzijnsschakel Hou Vast en Ons Huis .

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer