Nieuws Kempen Dak Plus start verovering van Nederland

Dak Plus start verovering van Nederland

Dak Plus start verovering van Nederland

5 jaar na de lancering van de online Velux-calculator start dakbedekkingsbedrijf Dak Plus uit Geel zijn verovering van Nederland. De offertetool is aangepast naar de Nederlandse markt en de eerste bestellingen lopen binnen.

Via de Velux-calculator kan de klant op elk moment gratis een eigen offerte berekenen voor Velux-producten, inclusief plaatsing. Dak Plus is hiermee nog altijd de enige in Vlaanderen. “De omzet uit onze Velux-calculator bedroeg vorig jaar 500.000 euro”, vertelt zaakvoerder Johan Vandebuerie. “Dit jaar mikken we op 1 miljoen euro en daarin zit onze verwachte omzet in Nederland begrepen. Dus ja, we hebben wel ambitie bij onze noorderburen.”

Gamma uitbreiden
Om de offertetool aan te passen voor Nederland, moest Dak Plus het beschikbare gamma serieus uitbreiden. “Het gamma in Nederland is bijna het dubbele van bij ons, met meer glastypes en ook toepassingen voor dakkapellen en dakserres. In Nederland hoeft daarvoor geen vergunning te worden aangevraagd, vandaar dat die veel meer worden gevraagd.”

En dus rijdt er binnenkort een technische ploeg vanuit Geel naar Leeuwarden om een dakraam te gaan plaatsen? “Uiteindelijk is het de bedoeling om een filiaal te openen in Nederland”, bekent Johan Vandebuerie. “Maar stap-voor-stap. Eerst gaan we het nog van hieruit organiseren.”

Dak Plus is een compleet dakbedekkingsbedrijf waarvan de Velux-tool maar een deel van de activiteiten omvat. “Maar we hebben wel een supergoede relatie met de fabrikant”, besluit de zaakvoerder. Bij het bedrijf werken 7 mensen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer