Nieuws Kempen Damesduo laat dakproject van leien dakje lopen

Damesduo laat dakproject van leien dakje lopen

Damesduo laat dakproject van leien dakje lopen

Als bedrijf of grote organisatie van plan om zonnepanelen te plaatsen? Dan moet je al snel bij tientallen instanties en leveranciers gaan aankloppen. Die drempel werkt Gutami Solar nu weg. Het Beringse bedrijf slaat daarvoor de handen in elkaar met Jansen the Building Company uit Zonhoven. Samen werkten sterke dames achter beide ondernemingen, Marina Doggen en Nadia Jansen, een totaaloplossing uit om PV-project van A tot Z te laten uitvoeren.

Door de modernisering van grote dakoppervlaktes worden steeds meer diverse partijen betrokken: van de verwijdering van asbest uit het bestaande, verouderde dak en een studiebureau tot een leverancier van zonnepanelen, een plaatser, een onderhoudsfirma, enzoverder.

“Meestal is er minstens één schakel waar het misloopt”, vertelt Marina Doggen, ceo Gutami Solar. “Dat zorgt voor een verlies van tijd, kwaliteit en service. Daarom starten we met Gutami Solar & Partners, waar klanten één aanspreekpunt vinden om hun PV-project volledig te laten uitvoeren.”

Team van experts

Marina Doggen ging op zoek naar gespecialiseerde partijen voor elk onderdeel. Nu die zijn gevonden en samengebracht ontstaat er via Gutami Solar & Partner een nieuwe entiteit voor integrale PV-projecten. Eén van de partners is Jansen the Building Company.

“We hebben de voorbije jaren al meermaals succesvol samengewerkt met Gutami Solar”, zegt Nadia Jansen van Jansen the Building Company. “Naast dezelfde visie op kwaliteit en duurzaamheid staan we allebei open voor de krachtenbundeling van complementaire diensten. Dat zorgde snel voor een akkoord om een overkoepelende organisatie op te zetten om klanten van A tot Z te ontzorgen.”

Jansen the Building Company staat daarbij in voor de elektrische schakelborden. Andere partners binnen Gutami Solar & Partners zijn onder meer Buijsse Construct en ISO Roof.

Alleen maar winnaars

“Een dak boven het hoofd heeft iedereen nodig”, aldus het ondernemende duo. “Maar als de kost van dat dak ook nog eens wordt omgezet in een winstgevende investering, dan levert deze totaaloplossing alleen maar winnaars op. Zeker als de investeringsaftrek tot eind dit jaar niet 13,5 maar 25% bedraagt.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.