Nieuws Kempen Dankers en Demeyere blijven hofleverancier

Dankers en Demeyere blijven hofleverancier

Dankers en Demeyere blijven hofleverancier

HERENTALS/NIJLEN – Naar jaarlijkse gewoonte is deze week opnieuw de lijst bekend gemaakt van officiële hofleveranciers. Daarin staan twee vertrouwde namen uit de Kempen: Dankers Decor uit Nijlen en Demeyere uit Herentals.

 

Zowel Dankers als Demeyere zijn al verscheidene jaren hofleverancier.

Dankers voert renovatie- en schilderwerken uit aan koninklijke eigendommen.

Demeyere is producent van kookpotten en -pannen. We mogen dus veronderstellen dat de koninklijke familie geregeld een potje eet uit de producten van Demeyere.

 

Om het brevet te krijgen van hofleverancier moet een bedrijf regelmatig leveringen uitvoeren aan het Koninklijk Paleis en daarbij ook een aanvraag indienen bij de Intendant van de Civiele Lijst van de Koning. Deze aanvraag wordt zorgvuldig onderzocht, meer bepaald of de kandidaat aan alle toekenningsvoorwaarden voldoet.

Het brevet wordt kosteloos toegekend en geeft het recht om het Koninklijk Wapen te voeren op commerciële documenten, uitstalramen, verpakkingen of bedrijfsvoertuigen. Bij het Koninklijk Wapen moet altijd “Gebrevetteerde Hofleverancier van België” vermeld staan. Het Koninklijk Wapen mag nooit worden gebruikt als fabrieksmerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer