Nieuws Kempen Dankers en Demeyere blijven vertrouwde hofleveranciers

Dankers en Demeyere blijven vertrouwde hofleveranciers

Dankers en Demeyere blijven vertrouwde hofleveranciers

HERENTALS/NIJLEN – Naar jaarlijkse gewoonte is deze week opnieuw de lijst bekend gemaakt van officiële hofleveranciers. Daarin prijken opnieuw de twee vertrouwde namen uit de Kempen: Dankers Decor uit Nijlen en Demeyere uit Herentals.

Danckers en Demeyere zijn allebei ondertussen al heel wat jaren hofleverancier. Dankers voert renovatie- en schilderwerken uit aan koninklijke eigendommen. Demeyere is producent van kookpotten en -pannen. Die worden blijkbaar ook gebruikt in het paleis.

Een bedrijf kan hofleverancier worden door continu kwaliteitsproducten of -diensten te leveren aan het Hof, maar het bedrijf moet wel zelf de aanvraag doen. Als de benoeming er komt, mag het zich minstens 5 jaar hofleverancier noemen. Een comité van acht mensen van de raad van bestuur van de vereniging van de Gebrevetteerde Hofleveranciers beslist dan wie er hofleverancier kan worden.

Normaal worden de nieuwe titularissen op het paleis ontvangen om hun brevet in ontvangst te nemen, maar door de coronamaatregelen is die ontvangst uitgesteld tot november volgend jaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Meest gelezen in deze regio