Nieuws Kempen Dave Wagemans wordt voorzitter Voka Lokaal Zuiderkempen

Dave Wagemans wordt voorzitter Voka Lokaal Zuiderkempen

Dave Wagemans wordt voorzitter Voka Lokaal Zuiderkempen

HEIST-OP-DEN-BERG – Dave Wagemans, zaakvoerder van De Backer Haarden, wordt de nieuwe voorzitter van Voka Lokaal Zuiderkempen. Hij volgt Marc Van der Borght op, die tien jaar voorzitter was van de lokale afdeling van ondernemersorganisatie Voka in Heist-op-den-Berg en Putte. De voorzitterswissel staat aangekondigd in het magazine Ondernemers van Voka-Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.

Met Marc Van der Borght stond tien jaar lang een zeer ervaren ondernemer uit de regio aan het hoofd. “Ik ben met mijn bedrijf al lid van Voka – toen nog de Kamer van Koophandel – sinds 1994”, vertelt Marc. “Vrij snel maakte ik de overstap naar het lokale bestuur. Daarnaast zetelde ik in allerlei lokale economische raden en was ik lid van heel wat verenigingen. In het werkingsjaar 2010-2011 ben ik dan voorzitter geworden. Aanvankelijk was het de bedoeling om die functie maximaal zes jaar uit te oefenen, maar dat is een klein beetje uit de hand gelopen.”

Zijn opvolger Dave Wagemans wil het werk alvast verderzetten. “Onder de leiding van Marc is het bestuur van Voka Lokaal Zuiderkempen een hechte groep geworden”, vertelt de zaakvoerder van De Backer Haarden in Heist-op-den-Berg. “Die goede groepssfeer met de nadruk op dialoog zorgt voor een uitstekende samenwerking. Mijn eerste uitdaging is om eenzelfde constructieve dialoog met de lokale besturen op te zetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer