Nieuws Kempen Davidson lanceert nieuw concept voor huizenjagers

Davidson lanceert nieuw concept voor huizenjagers

Davidson lanceert nieuw concept voor huizenjagers

Davidson Real Estate opende een kantoor in Herentals, in het voormalige gebouw van Glaswerken OMD. Samen met de verhuis kondigde zaakvoerder Kristof Davidson ook een verruiming van het concept aan van zijn immobedrijf. “Naast de dienstverlening bij aankoop en verkoop, zal ik in de toekomst kopers ook helpen met een verbouwing of de verfraaiing van hun interieur”, zegt Davidson. “Als makelaar heb je een goede kijk op de technische aspecten van een woning, en kan je hen vrijwaren van ‘een kat in een zak’ te kopen.”

“We zien dat de vastgoedmarkt constant in evolutie is, en met de verbreding van ons concept wil ik hier beter op inspelen. Er zijn vandaag meer mensen die problemen ondervinden met renovatie. Door de verbouwing aan mijn eigen woning, was ik getriggerd om anderen hier mee te helpen. Ik kies er vooral voor om breder te gaan dan een standaard makelaar.”

Davidson sloeg de handen in elkaar met een interieurarchitecte. “Zij zal voor het concept en de coördinatie bij verbouwingen zorgen. We werken voor de renovatie samen met partners waarvan we weten dat ze correct werk afleveren.”

Kristof Davidson is nu 11 jaar actief als makelaar.  Hij werkte eerder al als zelfstandige voor andere makelaarkantoren. Een goed jaar geleden begon hij met Davidson Real Estate. “Op 13 maart, om precies te zijn, gelijktijdig met de start van de coronacrisis. Ik geloof er rotsvast in dat er nog ruimte is voor kleine makelaarskantoren, omdat ik een heel andere dienstverlening kan bieden. Ik kan tijd nemen voor de mensen, ik kan hen verder helpen en hen ontzorgen in het volledige traject.”

In het kantoorgebouw betrekt Davidson Real Estate de benedenverdieping, en het voedingssuplementenbedrijf 4Gold, van onder andere Mathieu Van der Poel, zit op de eerste verdieping. “Het gebouw zal over enkele jaren gesloopt worden, en er komt een vastgoedproject. Maar voor nu is het perfect. Nu kan ik kijken naar opportuniteiten en de groei van mijn bedrijfje, dus de tijdelijkheid ervan is momenteel een voordeel.” Kristof werkt nog alleen. “Ook dat ervaar ik als een sterkte, omdat ik dadelijks met mijn voeten in de klei sta. Mensen hebben 1 aanspreekpunt en dat zijn sterktes waar ik van kan genieten.”

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.