Nieuws Kempen DCA trekt met 600 man naar De Efteling voor familiedag

DCA trekt met 600 man naar De Efteling voor familiedag

DCA trekt met 600 man naar De Efteling voor familiedag

IMG_4064Aannemingsbedrijf DCA uit Beerse heeft er samen met zusterbedrijf Rega weer een succesvolle familiedag opzitten. Met 600 mensen – medewerkers en hun familie – trokken ze naar pretpark De Efteling in Kaastheuvel. “Hiermee onderstrepen we ons imago als familiebedrijf”, zegt woordvoerster Isabelle Huybrechts.

De familiedag is een jaarlijkse traditie. Vorig jaar ging die naar Bobbejaanland, dit jaar dus naar De Efteling. “We zoeken telkens een kindvriendelijke bestemming want dit moet een leuke gezinsuitstap zijn”, aldus de woordvoerster. “De mensen konden de hele dag het pretpark verkennen in vrij gekozen groepjes. Om halfzes verzamelde iedereen voor een watershow en aansluitend waren er een aperitief en buffet in de theaterzaal.”

Sportieve uitstappen
“Wij hechten als bedrijf veel belang aan dit soort uitstappen. De familiedag doen we jaarlijks, het personeelsfeest om de 2 jaar. In de toekomst willen we ons ook meer toeleggen op sportieve manifestaties. We plannen de deelname aan een roeiwedstrijd en een wandeldag en roepen daarvoor mensen uit de verschillende afdelingen op om zich hiervoor in te schrijven. Op die manier leren ze mekaar beter kennen.”

DCA nam vandaag ook actief deel aan de Wereld Veiligheidsdag. De directie maande de werknemers aan om extra aandacht te hebben voor de veiligheidsaspecten en voerde inspecties op werven uit. Op een werf in Essen werd een veiligheidsbord onthuld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer