SOCCER JPL DAY 14 ROYAL ANTWERP VS SPORTING CHARLEROI

DCM geeft voetbalclub Antwerp beste grasmat in eerste klasse

Royal Antwerp FC heeft recent de award gewonnen van beste grasmat in de Jupiler Pro League. Als gevolg daarvan mogen de terreinverzorgers zich een jaar lang groundsmen of the year noemen. De voetbalclub heeft de onderscheiding mee te danken aan DCM uit Grobbendonk.

De grasmat is namelijk aangelegd door De Ceuster nv en wordt bemest met DCM-meststoffen. “Onze jarenlange vakkennis draagt op deze manier mede bij tot de topkwaliteit van de grasmat”, zegt communicatieverantwoordelijke Sofie Peeters.

De gebruikte DCM-meststoffen zijn organisch-mineraal en hebben minder impact op het milieu dan het gebruik van kunstmeststoffen. “Hiermee wordt opnieuw onderstreept dat duurzame oplossingen hand in hand gaan met een uitstekende kwaliteit.”

DCM heeft meer dan 40 jaar ervaring in organisch en organisch-minerale meststoffen, waarbij de meststoffen worden gemaakt uit reststromen van de voedingsindustrie. Het bedrijf selecteerde meer dan 30 verschillende gedroogde organische grondstoffen van zowel plantaardige als dierlijke origine en geeft die een tweede leven door ze terug aan de natuur te geven.