Nieuws Kempen DCM ontwikkelt meststof voor gazons met een robot- of mulchmaaier

DCM ontwikkelt meststof voor gazons met een robot- of mulchmaaier

Foto: DCM

DCM ontwikkelt meststof voor gazons met een robot- of mulchmaaier

GROBBENDONK – DCM lanceert DCM Gazonmeststof Robot, een nieuwe meststof speciaal voor gazons met een robot- of mulchmaaier. De nieuwe meststof is het resultaat van drie jaar professioneel onderzoek en bevat bacteriën voor een snelle compostering van de maairesten.

DCM, wat staat voor De Ceuster Meststoffen, is onderdeel van familiebedrijf Group De Ceuster. De Kempense onderneming beschikt over meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van onder meer organisch-minerale meststoffen en kwaliteitsgronden. DCM zet sterk in op onderzoek, waarbij het eigen Research & Developmentteam samenwerkt met diverse partners uit de academische wereld en onderzoekscentra. Hierdoor is DCM voorloper in innovatieve oplossingen voor tuinliefhebbers en professionals in groen.

Drie jaar professioneel onderzoek heeft geleid tot DCM Gazonmeststof Robot, die vanaf februari te koop wordt aangeboden. Het is een samengestelde organisch-minerale meststof met kalk en toegevoegde bacteriën. Die verteren de overtollige maairesten op gazons met een robot- of mulchmaaier.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.