Nieuws Kempen De Gele Flamingo schenkt ziekenhuis speelgoed voor jonge patiënten

De Gele Flamingo schenkt ziekenhuis speelgoed voor jonge patiënten

De Gele Flamingo schenkt ziekenhuis speelgoed voor patiëntjes

De Gele Flamingo schenkt ziekenhuis speelgoed voor jonge patiënten

HERENTALS, MALLE – De Gele Flamingo uit Malle schonk maandag een aantal speelgoedpakketten aan de kinderafdeling van het Algemeen Ziekenhuis Herentals.

Officieel was het die dag ‘Blue Monday’, de zogenaamd meest depressieve dag van het jaar, maar in het Algemeen Ziekenhuis Herentals waren er achter de maskers toch vooral blije gezichten te zien. Want de ‘family concept store’ De Gele Flamingo uit Malle schonk aan de kinderafdeling van het hospitaal een aantal speelgoedpakketten waarmee de patiëntjes hun zorgen even kunnen vergeten. De medewerkers van de kinderafdeling – én de kindjes – waren er heel opgetogen mee.

LEES OOK. Sophie Claes, CEO van De Gele Flamingo: “Ik heb al een paar keer bereikt wat ik wilde bereiken en elke keer pas ik mijn ambities aan”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.