Nieuws Kempen De Kempen heeft met De Kiekfabriek weer een kippenrestaurant

De Kempen heeft met De Kiekfabriek weer een kippenrestaurant

De Kempen heeft met De Kiekfabriek weer een kippenrestaurant

de kiekfabriekUitbaters Jan Cools en Rik Wijnants van De Kaasboerin in Mol-Postel pakken uit met een nieuwigheid: De Kiekfabriek. In het zaaltje boven hun bekende horecazaak openen ze zaterdag 14 maart een heus kippenrestaurant. Je kan er aan een goede prijs lekkere gebakken kip eten met op de achtergrond een origineel Decaporgel. De Kiekfabriek is elke zaterdagavond open.

Als horeca-uitbater komt het erop aan om te blijven vernieuwen en dat hebben de uitbaters van De Kaasboerin goed begrepen. “In de streek had je vroeger een aantal kippenrestaurants maar die verdwenen één voor één. Ons zaaltje boven stond eigenlijk grotendeels leeg en ik dacht: als we daar eens een kippenrestaurant zouden beginnen. Ik voelde dat de tijd er weer rijp voor was”, zegt Rik Wijnants.

Met hun nieuwe kippenrestaurant vullen ze blijkbaar een gat in de markt. “We hebben totnogtoe enkel wat reclame gemaakt via onze eigen kanalen en de reacties zijn enorm. Voor de eerste zaterdag hebben we al meer dan honderd reservaties en die is volledig volzet. Ook voor zaterdag 21 maart zijn er nog maar enkele plaatsen. Het is blijkbaar ook een formule die aanslaat bij grotere gezelschappen want ook in die zin kregen we al verschillende reservaties.” Het logo van De Kiekfabriek werd ontworpen door de bekende Retiese illustrator An Melis.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer