Nieuws Kempen De klok rond afhalen bij De Verswinkel in Mol

De klok rond afhalen bij De Verswinkel in Mol

De klok rond afhalen bij De Verswinkel in Mol

De Verswinkel uit Mol-Ezaart plaatst een automaat aan de winkel, waar klanten de klok verse en gezonde maaltijden kunnen afhalen, die thuis makkelijk op te warmen zijn.

“Ik denk dan aan videe met puree, quiche, lasagne bolognaise, yoghurt met rood fruit en granola, verse soep. Alles is huisbereid, met zoveel mogelijk lokale producten. En uiteraard kies ik voor de automaat ook herbruikbare of biologisch afbreekbare verpakkingen.”

Plannen, wikken en wegen

Sarah Beenaerts, de uitbaatster van De Verswinkel, heeft woord gehouden. Goed anderhalf jaar na haar verhuis van de Statiestraat naar Mol-Ezaart heeft de winnaar van ‘Win een Winkel 2016’ de knoop doorgehakt en een automaat geplaatst. Bij de verhuis had ze het plan al opgevat. “Het was wikken en wegen. Maar toen ik via een klant de tip kreeg van een goed gereviseerd exemplaar, heb ik beslist de investering te doen.”

Sarah dacht al langer na over een automaat. “Heel wat klanten zijn dikwijls nog na sluitingstijd op zoek zijn naar iets lekkers, gezond en makkelijk. Met aan automaat kan ik hen 7 op 7, en 24 op 24 bedienen. Weekdag, weekend, overdag of nacht: ten allen tijde staan de gerechten van De Verswinkel nu ter beschikking.”

Vol-au-veggie

De Verswinkel gaan het 5de bestaansjaar in,  Sarah is nog altijd heel blij met de keuze voor een eigen pand in Mol-Ezaart. “Het is nog elke dag keihard werken, maar mijn klantenbestand groeit nog elke dag, traag maar gestaag.”

Sarah timmert verder aan de weg om mensen bewust en gezond te laten eten.  Corona bracht ook voor haar winkel de nodige uitdagingen, nu er  veel meer afhaalmaaltijden aangeboden worden door restaurants. Toch valt de invloed hiervan op haar verkoopcijfers goed mee. “Mensen zullen eerder in het weekend kiezen voor take-away van hun favoriete restaurant. Maar ik krijg ook meer en meer de vraag waarom ik op vrijdag en zaterdag enkel op bestelling werk. Vooral de weckpotten met huisgemaakte videe, goulash, spaghettisaus en vol-au-veggie vallen in de smaak.”

“De reacties van zowel bestaande als nieuwe klanten zijn alvast super! Het is voor mij nog wat extra tandjes bijsteken, maar het doet me plezier dat mensen mijn dagelijkse kost weten smaken. Als ze niet tijdens de openingsuren tot bij mij kunnen komen, kan ik hen nu toch van dienst zijn. En mijn stralende glimlach denken de klanten er dan maar bij”, lacht Sarah breed.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse, Mol
Beerse

Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde uit Beerse opende een nieuwe vestiging in Mol. De Kempische zwembad- en outdoorspecialist vult hiermee een regio in waar… Lees meer