Nieuws Kempen De Kock BVBA ruilt Retie voor Turnhout

De Kock BVBA ruilt Retie voor Turnhout

De Kock BVBA ruilt Retie voor Turnhout

De KockDe Kock BVBA, specialist in HVAC-Sanitair voor de openbare/ industriële en residentiële markt, verhuisde vorige week van Retie naar Turnhout. Zaakvoerder Tim De Kock investeerde 2 miljoen euro in een spiksplinternieuw pand aan de Industriedijk in Turnhout. De nieuwe locatie middenin een industriepark in opbouw biedt extra groeikansen want het bedrijf barstte uit zijn voegen in Retie. Het nieuwe kantoorgebouw van 800m2 bestaat uit twee lagen en is voorzien van de nieuwste snufjes op vlak van HVAC en domotica. Een magazijn van 2000m2 biedt voldoende ruimte voor opslag maar ook voor het prefab maken van collectoren/sturingskasten ed. Het magazijn is modern uitgerust met een barcodesysteem voor een efficiënt stockbeheer.

Mooie projecten op palmares
De Kock BVBA is sinds 1997 actief in verwarming, ventilatie en koeltechnieken. Aanvankelijk voor de residentiële markt, maar enkele jaren geleden liet Tim De Kock zijn team omscholen naar toepassingen in de industrie en de openbare sector. Vandaag stelt het bedrijf een 50-tal mensen tewerk, waaronder enkele specialisten op vlak van regeltechnieken en een eigen studiedienst. De Kock kan enkele mooie projecten op het palmares zetten. Zo renoveert het momenteel o.a. de volledige stookplaats van ZNA in Antwerpen en conditioneert het de lucht die tegen de glaswanden van het nieuwe aquarium in de Zoo van Antwerpen geblazen wordt, dit om condens tegen te gaan. De Kock koelt er trouwens ook het zeewater van het zee-aquarium. Het bedrijf creëerde ook de juiste vochtigheidsgraad voor de kunstwerken in de Antwerpse kathedraal. Dichter bij huis stond De Kock oa in voor de installatie van alle verwarming, sanitair en verluchting in het nieuwe pand van Vanhout.pro, voor Chocolaterie Verleye en voor de conditionering in het zwembad van Giels Bos, momenteel nog in uitvoering. Het bedrijf doet volledige HVAC/sanitaire werken voor scholen, studentenflats en in de residentiële markt neemt het de installatie van klimatisatiesystemen e.d. voor villa’s voor haar rekening.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer