Nieuws Kempen De Mobiliteitsmakelaar als ideale partner voor uw bedrijfswagens

De Mobiliteitsmakelaar als ideale partner voor uw bedrijfswagens

De Mobiliteitsmakelaar als ideale partner voor uw bedrijfswagens

De Mobiliteitsmakelaar, de overkoepelende organisatie van 5 Kempense concessies, is er niet enkel voor particuliere klanten. “Onze fleetafdeling werkt met maar 1 doel: u als fleetklant begeleiden naar de beste mobiliteitsoplossing”, vertelt Gust Kempenaar, digitale medewerker van De Mobiliteitsmakelaar. Maar wat houdt zo’n Fleet Business Unit allemaal in?

“De Mobiliteitsmakelaar is een koepel van 5 Kempense autobedrijven met merken van de Volkswagen-groep. De samenwerking tussen deze concessies maakt het mogelijk om onze expertise uit te breiden”, legt Gust uit. “Een van die uitbreidingen is de opstart van een Fleet Business Unit. Van hieruit begeleiden onze mobiliteitsadviseurs Frederic en Sander bedrijven uit de brede Kempense regio.”

“Onze adviseurs zijn het centrale aanspreekpunt voor intussen 400 Kempense bedrijven en dit overkoepelend over de 5 concessies (Autobedrijf Deckx-team, Verellen Geel, Hermans Herentals, Liers Auto Center en Garage Verschaeren). Omdat zij steeds spreken in naam van de merkengroep en niet vanuit de individuele merken, kunnen ze bedrijven een breed gamma aan bedrijfswagens voorstellen.”

Van sales tot aftersales

“Onze fleetafdeling gaat verder dan enkel advies geven”, gaat Gust verder. “Het echte wagenparkbeheer begint pas als de wagen wordt afgeleverd aan de bestuurder. Frederic en Sander begeleiden de klant bij alle facetten. Dit gaat van het zoeken naar de juiste mobiliteitsoplossing, naar onderhoud of herstellingen, tot zelfs het aanbieden van een elektrische step voor de ‘last mile’-oplossing.”

“Verder is er een nauwe samenwerking tussen onze fleetafdeling en onze experts van het Van-Center in Herentals. Op die manier kunnen onze mobiliteitsadviseurs een ruim assortiment bestelwagens aanbieden via Volkswagen Commercial Vehicles. Zo spelen ze in op de behoeften van alle B2B-klanten.”

Efficiënte tools en technieken

“De fiscaliteit rond bedrijfswagens wordt steeds complexer. Onze adviseurs zijn zich hiervan bewust en helpen u daarom graag verder met uitgebreide en efficiënte tools. Met deze tools brengen zij de Total Cost of Ownership van uw wagenpark in kaart. Zo kan u zich baseren op de totale kostprijs en de juiste keuze maken voor uw bedrijfswagens”, aldus Gust.

“Met onze gloednieuwe carrosserieafdeling ‘Wondercar’ staan we bovendien hoog aangeschreven bij de meeste verzekeringsmaatschappijen. We herstellen namelijk wagens van alle merken met de nieuwste en meest efficiënte technieken.”

“Het doel van onze fleetafdeling is simpel en duidelijk: u als klant begeleiden om uw bedrijfsmobiliteit zo optimaal, duurzaam en professioneel mogelijk vorm te geven.”

De Mobiliteitsmakelaar bouwt een mobiliteitsaanbod uit dat aansluit bij uw individuele verwachtingen, vandaag en morgen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.